Graffiti

Arta graffiti exista din cele mai vechi timpuri, cu dovezi antice ce ne atesta.
Inscriptii si desene ce pot fi vazute, de pe peretii ruinelor, în locuri precum
Egipt, Grecia sau Roma.

Designul graffiti reprezinta o lucrare stradală creată prin pulverizarea culorilor cu spray-uri speciale. Proiectele pot consta din alfabete în diferite fonturi creative și strălucitoare sau unele imagini grafice utilizând aceeași tehnică de pulverizare a culorilor. Desi sunt numeroare tehnici, toate arata spectaculos, ceea ce le face o alegere excelentă pentru un design de tattoo.

retro ink - tatuaje graffiti

Tatuajele graffiti sunt cea mai recentă tendință, atat bărbații, cat si femeile încearcă cu bucurie aceste modele de tattoo ce apar ca presupuse vandalisme pe corpul lor.
Fiind ilegal să desenezi graffiti în locuri publice, pe ziduri sau orice alta suprafata accesibila ce nu este proprietate celui care face graffiti, aduce si mai mult in atentie această categorie de tatuaje, fiind si mai interesantă și mai populară in randul tinerilor pasionati de tatuaje.

Desenele din tatuajele Graffiti sunt inspirate din cultura urbana pura. Arta urbană combină arta de stradă și graffiti și este adesea utilizată pentru a rezuma toate formele de artă vizuală ce apar în zonele urbane, fiind inspirată de stilul de viață urban actual.

graffiti
Mariu Cocu - Artist rezident la Retro Ink

Tinand cont ca acest stil de tatuaj este o nouă tendință în industria tatuajelor, putem spune ca sunt putini artiști care să poată crea cu măiestrie un tatuaj graffiti. Tatuajele grafitti sunt o artă foarte spontană și covârșitor de creativă, trebuie să găsesti un tatuator expert, cu o munca relevanta in spate care sa ii poata demonstra experienta in domeniu.

Dacă sunteți în căutarea unor modele noi de tatuaje, care sunt diferite de modelele normale de tatuaje, dar în același timp sunt colorate, puternice și îndrăznețe, poti alege sa iti tatuezi acest stil de tattoo, ca un mod legal de a-ti arata dragostea fata de tatuajele graffiti.

Care este stilul tau?