Un parteneriat de incredere in industria tatuajelor
Retro Ink Romania si Clean Ink

Parteneriat de exceptie intre Retro Ink Romania si Clean Ink

Clean Ink s-a născut din parteneriatul cu cel mai profesional salon de tatuaje din Bucuresti, Retro Ink Romania. Din dorinta de a crea cele mai frumoase si autentice tatuaje, asa cum si conceptul salonului o spune: Noi nu vindem tatuaje, noi le cream!

Am deschis colaborarea cu Clean Ink, locul unde vei gasi laser de scoatere/stergere tatuaje cu aparatul PicoSure, ultima tehnologie laser ultra-performanta, de pe piata.

Avantajele decolorarii/indeparatarii tatuajelor la Clean Ink

Avantajele indepartarii unui tatuaj cu laser la Clean Ink

Prin experiența colectivă a tatuatorilor Retro Ink si cu ajutorul laserului PicoSure, distrugem mitul tatuajelor gresite care raman pe viata!

De aceea ne declaram cel mai original furnizor specializat de servicii de îndepărtare și decolorare a tatuajelor cu laser din Romania.

Indepărtarea tatuajelor de la Clean Ink nu este intocmai un proces ce poate fi facut de catre oricine, necesita tenacitate si iscusinta, training-ul specializat in utilizarea aparatului laser iti ofera increderea de care ai nevoie pentru a te decide. Suntem pregătiți cu cele mai avansate echipamente și proceduri de îndepărtare a tatuajelor cu laser. Procesul de decolorare este rapid, eficient și confortabil.

Durerea resimtita este aproximativ asemanatoare cu cea din timpul procesului de tatuare, asta pentru ca folosim si cea mai profesionala crema anestezica, cu continut ridicat de lidocaina.

Ne laudam cu capabilitatea de a reduce numărul de sesiuni de tratament și vizăm orice tatuaj, indiferent de culorile cernelii utilizate sau de tipul de piele.

De ce sa alegi un cover-up tattoo dupa decolorare

Avantajele decolorarii unui tatuaj la Clean Ink

Dupa o cercetare amanuntita, am descoperit ca oamenii aleg să elimine sau să estompeze tatuajele din mai multe motive. Primul motiv vine in ideea de eliberare a spațiului pentru o piesă nouă de tattoo art. Un altul, pentru a elimina o amintire veche, pe care in prezent o considera total nepotrivita stilului actual de viata.

Insa, ce este valabil pentru toti clientii serviciului de eliminare completă sau de decolorare a tatuajelor este chiar procesul de reabilitare si evolutie. Pentru oricare dintre motivele expuse mai sus, in ce priveste îndepărtarea sau decolorarea tatuajelor, specialiștii Clean Ink, alaturi de Retro Ink Romania te asigură ca vei primi tot confortul, siguranta și susținerea pe tot parcursul procesului.

Clean Ink doreste normalizarea îndepărtarii tatuajelor și reducerea stigmatului îndepărtării și decolorării tatuajelor cu laser, pentru ca tot mai multi oameni, sa se poata bucura de serviciile profesionale oferite. De asemenea, vrem sa te bucuri de maiestria artiștilor de tatuaje de la Retro Ink Romania, te vor ajuta dupa orice decolorare semnificativa, sa alegi un tatuaj profesional cover-up.

Decolorarea/Stergerea/Eliminarea unui tatuaj este un pas important. Te asteptam sa iei legatura cu noi in aceasta calatorie revolutionara!

Cele mai noi articole

Procesul de tatuare si etapele lui Ce, cand si de ce ne tatuam - Retro Ink Romania

Ce, cand si de ce ne tatuam

Procesul de tatuareCe ne tatuam?! Procesul de tatuare in sine este explicat simplu, prin insertia unei cantitati mici de tus in piele utilizand grupari de ace, angrenate de masina de tatuat electrica. Primul pas in acest proces este alegerea modelului. Majoritatea saloanelor folosesc poze/desene presetate. Asta daca nu te deranjeaza sa ai un tatuaj pe […]

Citeste mai mult

VOUCHER CADOU DE VALENTINE'S DAYS

Oferta de Valentine’s – la Retro Ink Romania

Voucher Retro Ink de Valentine’s days Ofera persoanei iubite un cadou pe care sa il poarte toata viata! Tatuajul la care poate amandoi ati visat! Indiferent dacă inima ta este ruptă sau nu de Ziua Îndrăgostiților, este ocazia perfectă pentru a te răsfăța cu o activitate ca plăcerea-întâlneste-durerea. Despre tatuaje vorbim! 30% discount pentru orice […]

Citeste mai mult

Tatuaje profesional vs. Tatuaje ieftine realizate de un prieten

„M-am tatuat la un prieten” – Daca iti era prieten te indruma catre un salon profesionist!

Tatuajele profesionale nu sunt ieftine Tatuajele ieftine nu sunt tatuaje profesionale Când vine vorba despre tatuaj, ultimul gând pe care ar trebui sa-l ai in cap ar fi cel legat de alegerea unui salon de tatuaje „unde este mai ieftin”. Tatuajul este o operațiune destul de complicata, ce necesita ani de zile de studiu si […]

Citeste mai mult