Tatuajele profesionale nu sunt ieftine
Tatuajele ieftine nu sunt tatuaje profesionale

Când vine vorba despre tatuaj, ultimul gând pe care ar trebui sa-l ai in cap ar fi cel legat de alegerea unui salon de tatuaje unde este mai ieftin.
Tatuajul este o operațiune destul de complicata, ce necesita ani de zile de studiu si pregătire, dar și multa pasiune din partea artistului!
Tatuajul tău in primul rând vorbește despre tine și mai apoi despre cine ți l-a executat!

Tatuaje profesional vs. Tatuaje ieftine realizate de un prieten

Cum deosebesti un salon profesional de tatuaje de un fals

Înainte de a-ti face o programare la un salon de tatuaje, vrem sa iti reamintim cat de importante sunt cercetarile facute din timp despre salon și tattoo artistii acestuia.

 Ca recomandare poti verifica profilurile lor online, sa analizezi munca si stilurile lor de tatuaj. Un alt sfat util este cel de a urmarii recenziile lor de pe Facebook și Google. Doar pentru că ai un prieten care crede că sunt uimitori nu înseamnă întotdeauna că sunt. Fii stapan pe deciziile tale!
Un studio autentic de tatuaje trebuie sa fie curat și primitor, iar artistii sa iti induca ideea de business profesional, si nu cea de loc unde oamenii vin pentru a-si pierde vremea.
O afacere reala va pune pret pe aspectele sanitare, exigenta cureteniei. Baile, bancul de lucru, podelele si intreg echipamentul sa fie sterile, cosurile de gunoi golite.
Un tattoo artist nu lucreaza fara manusi la tatuare!

Nu accepta ca tattoo artistul tau sa consume alcool sau droguri (da, marijuana este un drog) în timp ce te tatueaza!
Vezi cat de implicat este tatuatorul in transmiterea informatiilor de ingrijire a tatuajului, prin prisma asta poti vedea cat de mare este dedicarea sa.

Investitia trebuie sa vina din ambele parti implicate

De multe ori un tatuaj bine executat, pe lângă măiestria artistului, vorbește despre grija și respectul pe care tu ți le porți, despre preocuparea ta in ceea ce privește igiena personală, etc!
Saloanele profesionale autorizate asigura toate condițiile de igiena și pregătire profesională astfel încât tu sa fii cel mai fericit cu noul tău tatuaj!

Ca orice profesie care necesita multa pregătire si studiu, adesea un tatuaj de calitate poate părea o investiție costisitoare, dar cu siguranța meritata!

In ultimii 10 ani de Inovație și cercetare, industria tattoo din toată lumea a fost dramatic îmbunătățită din toate punctele de vedere, acestea revarsandu-se, de asemenea si in prețul final al tatuajului! De la mașini de tatuaj, ace, tușuri și pana la partea de vindecare și întreținere corespunzătoare al unui tatuaj, toate acestea costa!

TIMPUL ȘI PREGATIREA ARTISTULUI – costa!
PROIECTELE UNICE ȘI PERSONALIZATE – costa!
CONFORTUL ȘI DISPONIBILITATEA SALONULUI – costa!

Pe lângă cheltuielile lunare si zilnice de întreținere, ale unui TATTOO SHOP de calitate, artistului ii trebuiesc asigurate condiții de dezvoltare și cercetare continua.
Industria tattoo fiind intr-o continua expansiune și dezvoltare: seminarii tattoo, convenții tattoo, festivaluri tattoo, schimb de experiența in diferite tari, toate acestea fac parte din arsenalul de cunoștințe de care tu te bucuri ca și client al Retro Ink Romania!

Retine: Tatuajele profesionale nu se fac acasă la un prieten, după o sticla de bere sau la 12 noaptea dupa ce ai avut o disputa cu cineva drag tie!
Pe langa faptul ca te poti alege cu un tatuaj neplacut, poti contacta infectii sau boli in diferite forme. Durerea din timpul procesului de tatuare poate durea considerabil, atunci cand iti faci un tatuaj la un tatuator neprofesionisit.

Cele mai noi articole

Procesul de tatuare si etapele lui Ce, cand si de ce ne tatuam - Retro Ink Romania

Ce, cand si de ce ne tatuam

Procesul de tatuareCe ne tatuam?! Procesul de tatuare in sine este explicat simplu, prin insertia unei cantitati mici de tus in piele utilizand grupari de ace, angrenate de masina de tatuat electrica. Primul pas in acest proces este alegerea modelului. Majoritatea saloanelor folosesc poze/desene presetate. Asta daca nu te deranjeaza sa ai un tatuaj pe […]

Citeste mai mult

VOUCHER CADOU DE VALENTINE'S DAYS

Oferta de Valentine’s – la Retro Ink Romania

Voucher Retro Ink de Valentine’s days Ofera persoanei iubite un cadou pe care sa il poarte toata viata! Tatuajul la care poate amandoi ati visat! Indiferent dacă inima ta este ruptă sau nu de Ziua Îndrăgostiților, este ocazia perfectă pentru a te răsfăța cu o activitate ca plăcerea-întâlneste-durerea. Despre tatuaje vorbim! 30% discount pentru orice […]

Citeste mai mult

Colaborarea dintre salonul de tatuaje Retro Ink Romania si Clean Ink, furnizor specializat de servicii de îndepărtare și decolorare a tatuajelor in Romania

Retro Ink Romania si Clean Ink – Colaborare de exceptie in industria tatuajelor

Un parteneriat de incredere in industria tatuajelor Retro Ink Romania si Clean Ink Clean Ink s-a născut din parteneriatul cu cel mai profesional salon de tatuaje din Bucuresti, Retro Ink Romania. Din dorinta de a crea cele mai frumoase si autentice tatuaje, asa cum si conceptul salonului o spune: Noi nu vindem tatuaje, noi le […]

Citeste mai mult