Laser

Decolorare/stergere tatuaje
cu laser

INOVAȚIE FARA PRECEDENT ÎN
ÎNLĂTURAREA TATUAJELOR CU LASER

Retro Ink - tehnologie laser

La Retro Ink iti oferim posibilitatea de a decolora/sterge orice tatuaj de care numai esti multumit

Salonul autentic  de tatuaje dispune de aparatura laser ultra perforomanta, cel mai nou  tip de aparat , cu rezultate si eficienta testate.

Noua  tehnologie laser se bazeaza pe principiul dispersarii pigmentului in particule foarte fine, urmand a fi metabolizate de catre organism in urmatoarele 60 zile, in acest fel obtinem o curatare naturala, fara arsuri sau cicatrici. Reprezinta ultima descoperire in materie de laser, cu o tehnologie unica si de neegalat. Oferă o explozie de  impulsuri  de energie ultra scurte de ordinulu a trilioane de secunda, fara a afecta tesuturile din jur,si fiind foarte delicat cu pielea.Impulsul laserului este de 100 de ori mai scurt decât cel de la tehnologia anterioara, permițând un impact fotomecanic de neegalat, acest lucru garantand o mai buna curatare cu mai putine tratamente și fără rănirea pielii din jur.

Dispune de  3 lungimi de unda diferite, (1064-negru, maro, 755-albastru, verde, 532-rosu, galben)  indepartand  astfel  o gama largă de culori, inclusiv pe cele greu de îndepărtat, cum sunt albastru și verde.

TEHNOLOGIA NOUA LASER VS.

VECHILE TEHNOLOGII LASER

Laserele tradiționale cu tehnologie de decolorare/stergere, mizeaza predominant pe acțiunea fototermica, oferind căldură către pigmentul vizat dar  și țesutului înconjurător, producand disconfort asociat cu o arsura.

Noua tehnologie laser, mizeaza pe actiunea efectului fotomecanic, oferind o unda de presiune catre pigmentul vizat, facand posibila dispersarea acestuia in particule foarte fine, care vor fi metabolizate de catre organism in urmatoarele 60 de zile, fara a provoca disconfort, arsuri tesutului inconjurator.

Inainte
Dupa 4 sesiuni

PARAMETRII CARE INFLUENTEAZA DECOLORAREA/STERGEREA TATUAJELOR

Decolorarea/stergerea tatuajelor cu ajutorul celei mai noi tehnologii laser, este acum de 2 ori mai eficienta, totusi pentru o curatare cat mai eficienta, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte.

Primul factor care influenteza decolorarea/sergerea unui tatuaj este tusul folosit!Astfel, in experientele de stergere intalnim tatuaje executate cu tus improvizat (negru de fum, tus de stampile,etc) si tatuaje executate cu tusuri omologate pentru a fi introduse in piele (pigment+apa,glicerina,etc).Ca si o prima diferenta, s-a dovedit ca tatuajele executate cu tusuri improvizate sunt mai dificil de decolorat/sters decat cele executate cu tus omologat, intocmai din cauza compozitiei  chimice a acestuia.Din acest motiv decolorarea/stergerea necesitand un numar mai mare de sesiuni.

Al doilea factor care influenteaza decolorarea/stergerea unui tatuaj este vechimea acestuia.Cu cat este mai vechi, cu atat tatuajul are sanse mai mari de a fi decolorat/sters in mai putine sesiuni.

Zona tatuajului este unul dintre factorii cei mai importanti cand vine vorba despre decolorare/stergere.In anumite zone decolorarea/stergerea tatuajului va necesita mai multe sesiuni, din cauza texturii si fluidizarii zonei respective.

Inainte
Dupa 1 sesiune

CU AJUTORUL LUNGIMILOR DIFERITE DE UNDA REUSIM SA DECOLORAM/STERGEM TOTI PIGMENTII COLORATI

Noua tehnologie laser, vine cu 3 lungimi de unde diferite, facand posibila actiunea asupra majoritatii pigmentilor colorati, prin combinarea lor.Distingem astfel 3 lungimi importante de unda: 1064-pentru pigmentul negru,maro, 755-pentru pigmentul abastru,verde si 532-pentru pigmentul rosu,galben.

Prin combinatia acestor lungimi de unda reusim astfel sa avem rezultate spectaculoase chiar si asura tatuajelor colorate!

Inainte
Dupa 2 sesiuni

 

Inainte
Dupa 4 sesiuni

 

TEHNOLOGIA PRESSUREWAVE ™

PressureWave sparge cerneala în particule mici, asemănătoare prafului care sunt imediat  ușor eliminate de catre organism. Acest lucru are ca rezultat o piele mai curata, cu mai puține tratamente si fără a răni pielea din jur.

 

PLANUL PERSONALIZAT DE TRATAMENT

Reprezinta o estimare aproximativa a numarului de sesiuni necesare decolorarii/stergerii unui tatuaj, tinand cont de parametrii de decolorare. Se intocmeste de catre operatorul specialist, dupa o  consultatie la fata locului.

Folosim serviciul de decolorare/stergere tatuaj in vederea acopeirii acestuia cu unul nou, de calitate sau pentru a scapa definitiv de un tatuaj nedorit.

De obicei pentru a pregati tatuajul actual pentru o acoperire avem nevoie de 1-2 sesiuni, iar pentru stergere definitiva aproximativ 4-5 sesiuni.Distanta recomandata intre sesiuni este de 4 saptamani, pentru o curatare naturala si eficienta.

  • Pentru indepartare tatuaje cu laser poti sa alegi cu incredere serviciul Clean Ink, oferit si garantat de artistii tatuatori de la Retro Ink Romania, facem fata celor mai inalte exigente pentru ca tu sa primeasti rezultatul dorit.