Despre noi

Povestea noastra

Retro Ink a luat nastere in 2019 ca o retorspectiva la Mornel Tattoos, primul salon fondat in 2013 de catre Molea Cornel(34 ani, tattoo artist Bucuresti).

Cunoscut de comunitatea tattoo ca Mornel, sau ca unul dintre veteranii tatuatori din Romania. Peste 18 ani de experienta tattoo artistica recunoscuta atat pe meleagurile romanesti, cat si in numeroase tari din afara ca: Anglia, Austria, Danemarca si Germania.

Cariera sa a inceput la 16 ani, cand a batut primul tatuaj pe un client. Cu pasiune si dedicare pentru aceasta arta, in timp a excelat, astazi fiind unul dintre cei mai cautati tattoo artisti romani. Stilul realist, black and grey tattoo, tatuaj portret, old ink si color work tattoos sunt un touch reprezentativ pentru Mornel. 

Cele mai cautate stiluri de tatuaj le gasesti doar la Retro Ink Romania. 

Vino sa te bucuri de maiestria artistica a unuia dintre cei mai apreciati artisti tatuatori din tara!

Retro ink - story

Artisti

O echipa de tattoo artisti profesionisti, cu experienta internationala, cu stiluri diversificate ca: realism tattoo, color tattoo, black and grey tattoo, pana la custom work, lettering sau grafitti tattoo.

In componenta Retro Ink Romania fac parte: Molea Cornel(Mornel), Marius Nedelici, Marius Cocu(FEAR). Sunt pregatiti pentru noi provocari si vor sa iti asculte ideea de tatuaj si sa o puna in practica, totul pentru a-ti oferii tatuajul la care tu visezi.

Fiecare tattoo artist vine cu propria viziune si amprenta asupra proiectelor realizate.

Fie ca esti un veteran sau novice in ce priveste arta tatuajelor, la Retro Ink Romania, artistii nostri se vor acomoda celor mai inalte si pretentioase standarde. Artistul tau preferat iti va fi alaturi in intelegerea intregului proces de tatuare, informandu-te si oferindu-ti un punct de vedere totodata impartial. Totul pentru ca tu sa pleci la final cu increderea ca ai facut alegerea corecta.

Pentru fiecare tatuaj exista un stil si o tehnica bine controlata, astfel competentele tehnice sunt dovada ca aici vei gasi cei mai buni tattoo artisti din Romania.

Valori

De ce retro ink romania?

- La Retro Ink nu vindem tatuaje, noi le cream! -

Retro Ink este un salon autentic tip studio, aflat intr-o locatie centrala, la 2 kilometri de centrul orasului, accesibil. Se poate ajunge din orice colt al Bucurestiului cu masina proprie, autobuz, tramvai și chiar cu metroul. Locatia este in interiorul unui complex comercial stradal, accesul este facil, dispune si de parcare proprie. Salonul de tatuaje se afla in sectorul 5 din Bucuresti.

Viziteaza salonul Retro Ink Romania

Retro Ink isi propune sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie pentru experiența ta de tatuaj, de aceea usa este deschisă pentru toată lumea. Indiferent dacă ai un buget mare sau mic, vom face tatuajul personalizat nevoilor tale. Vrem ca tu să fii 100% fericit.

Cere oferta pret tatuaj

Salonul merge pe principiul creativitatii si originalitatii, de aceea orice rezultat final va putea fi numit unic. Ai si optiunea de a customiza un tatuaj, astfel incat sa se potriveasca stilului si personalitatii tale. Salonul de tatuaje Retro Ink Romania executa tatuaje semnificative, tatuaje pentru femei si barbati, in functie de marime si silueta, acoperind orice zona a corpului pe care clientul o doreste.

Vezi poze tatuaje inspiratie pentru urmatorul tau proiect artistic.

Pe lângă serviciile profesionale de tatuaj artistic, Retro ink ofera servicii de indepartare tatuaj in Bucuresti, cu cel mai nou tip de laser si la un pret accesibil. Cu ajutorul noului tip de laser PicoSure cu tehnologia picosecunda, orice tatuaj eșuat devine istorie. Combinând tehnica laser pentru decolorare/stergere cu măiestria artiștilor poti obține un nou tatuaj, care sa te scape de o greseala din trecut.

Servicii complete pentru a rămâne cu cel mai frumos tatuaj!