Artisti

Molea Cornel - Tattoo Artist rezident la Retro Ink

Molea Cornel - Mornel

Mornel este renumit si nu are nevoie de nicio prezentare pentru cei din industria tatuajelor și nici de pasionații de tatuaje. Stilul unic de textură al lui Mornel și interpretarea simbolică a realismului este specialitatea sa, la fel cum este bine cunoscut pentru tatuajele color, traditional precum si cele black and grey.

Mornel este specializat în stilul realist. El poate transfera fiecare detaliu din fotografie pe pielea ta, dar ceea ce ii place cu adevarat este sa adauge o amprenta proprie asupra designului, pentru a crea ceva cat mai special și cat mai original. Cu usurinta iti poate transpune pe piele portretul unei persoane dragi, membru al familiei, ale animalului preferat sau orice fel de lucrări detaliate și realiste.

Datorita experientei sale este un tatuator versatil, cu o educație artistică solidă, iubeste arta si ideea de transpunere a acesteia pe pieli diferite.
Ii plac proiectele provocatoare, cu multe ore de concentrare si atentie, dar la final si cu rezultate spectaculoase. 

Viziunea artistului este una ampla si deschisa, adept al originalitatiii, telul acestuia este de a crea un tatuaj care sa ramana special pentru oricine trece pragul salonului, deci dacă aveți o idee interesantă și aveți nevoie de sfaturi, el este alegerea perfectă pentru dvs.

Marius Nedelici

Marius Nedelici vine cu experienta de tatuator inca din liceu, cand si-a improvizat un aparat de tatuaj cu un motoras si un pix a imprimat primele sale lucrari pe piele. Evolutia acestuia este coplesitoare, fiind astazi specializat in tatuaje de la realistice pana la dot work tattoo.

Pentru Marius, tatuajele sunt un stil de viata, si de aceea cauta sa obtina cel mai bun rezultat la fiecare nou proiect. Printre atuurile sale se numara realism si black and grey, astfel daca iti doresti un astfel de tatuaj sau un tatuaj care sa reflecte acuratete, ai gasit artistul potrivit!

Marius Nedelici - Artist rezident la Retro Ink
Mariu Cocu - Artist rezident la Retro Ink

Marius Cocu - FEAR

Marius Cocu, graffer cu experienta cunoscut ca FEAR este specializat în stilul de tatuaj grafitti si new urban trash, stil inspirat din cultura urbana. Stapaneste creativitatea si spontaneitatea, atuuri cu care scoate piese originale si unice.

Daca esti in cautarea unor noi modele de tatuaje, diferite de cele comune, FEAR este pregatit de provocare.