5 pasi catre o programare la tatuaj

1

Alegeti artistul / salonul in functie de modelul dorit.

Poti alege din numeroasele stiluri de tatuaje, si poti fii deschis pentru ambele optiuni black work tattoo sau color work tattoo, daca inca nu stii ce sa alegi.

De multe ori o imagine il va ajuta pe artist sa iti inteleaga mai bine o idee pe care vrei sa o transmiti, decat prin cuvinte. Astfel, vino cu fotografii cu o rezolutie foarte buna, unde sa poti sa explici ceea ce vezi, sau cu o schita creionata de tine si proiecteaza-ti idea cu ajutorul tattoo artistului.

Odata ales designul, poti incepe cautarea unui tattoo artist, local, in apropierea ta. Fa o cercetare inainte de a face orice alegere. Verificarea stilurilor artistilor pe retelele sociale si urmarirea unor piste tematice iti pot definii stilul. Asigura-te ca acesta este suficient de versatil, sau sa fi experimentat indeajuns stilul de artwork pe care tu il doresti.

2

Fii deschis la sugestiile artistului

Este foarte important sa ai deschidere atunci cand esti nesigur in privinta a cum ai vrea sa arate produsul final si sa nu incerci sa iti creezi singur modelul de tatuaj. Daca te ghidezi dupa acest scenariu, scapa de ego si colaboreaza cu tatuatorul. Exista mari sanse ca artistul ales de tine sa faca lucrurile mai bine decat ti-ai putea imagina. El are pregatirea necesara pentru a obtine ceOfera-i ocazia sa te suprinda!

Desigur, nu este pentru tine afirmatia de mai sus, daca esti foarte sigur de ce vrei. Iti doresti numele copilului in sanscrita pe incheietura? Perfect, poti alege asta. Asculta recomandarile artistului despre cum poate imbatranii in timp tatuajul ales, cum pot fi create legaturi cu viitoare proiecte, sau ce nivel are in spectrul de durere al corpului.

3

Rezerva-ti intreaga zi pentru tatuajul dorit

Procesul de tatuare este la fel de important ca rezultatul, de aceea necesita o atentie sporita a detalilor. Fii implicat in acest proces de la inceput pana la final, este un design pe care il vei purta mereu pe piele.

4

Cere o estimare de pret direct de la artistul / salonul ce se va ocupa de proiect.

Pretul, de obicei nu este unul negociabil. Calitatea finala va fi intotdeauna mai buna la un tatuaj platit si pregatit corespunzator. Daca ai un buget, insa tatuajul pe il doresti este in afara sumei respective, este timpul sa incepi sa economisesti. Tot odata, poti opta pentru un tatuaj mai mic, cu care te poti incadra in buget.

5

Achita avansul pentru a obtine programarea solicitata

Achitand o parte din suma, te va asigura atat pe tine, cat si salonul, ca esti serios in privinta deciziei luate, si iti va aloca data pe care ai dorit-o in agenda artistului.

Cele mai noi articole

Procesul de tatuare si etapele lui Ce, cand si de ce ne tatuam - Retro Ink Romania

Ce, cand si de ce ne tatuam

Procesul de tatuareCe ne tatuam?! Procesul de tatuare in sine este explicat simplu, prin insertia unei cantitati mici de tus in piele utilizand grupari de ace, angrenate de masina de tatuat electrica. Primul pas in acest proces este alegerea modelului. Majoritatea saloanelor folosesc poze/desene presetate. Asta daca nu te deranjeaza sa ai un tatuaj pe […]

Citeste mai mult

VOUCHER CADOU DE VALENTINE'S DAYS

Oferta de Valentine’s – la Retro Ink Romania

Voucher Retro Ink de Valentine’s days Ofera persoanei iubite un cadou pe care sa il poarte toata viata! Tatuajul la care poate amandoi ati visat! Indiferent dacă inima ta este ruptă sau nu de Ziua Îndrăgostiților, este ocazia perfectă pentru a te răsfăța cu o activitate ca plăcerea-întâlneste-durerea. Despre tatuaje vorbim! 30% discount pentru orice […]

Citeste mai mult

Colaborarea dintre salonul de tatuaje Retro Ink Romania si Clean Ink, furnizor specializat de servicii de îndepărtare și decolorare a tatuajelor in Romania

Retro Ink Romania si Clean Ink – Colaborare de exceptie in industria tatuajelor

Un parteneriat de incredere in industria tatuajelor Retro Ink Romania si Clean Ink Clean Ink s-a născut din parteneriatul cu cel mai profesional salon de tatuaje din Bucuresti, Retro Ink Romania. Din dorinta de a crea cele mai frumoase si autentice tatuaje, asa cum si conceptul salonului o spune: Noi nu vindem tatuaje, noi le […]

Citeste mai mult